ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλλαγή δεδομένων: Τι ποσοστό πρόκρισης δίνουν οι στοιχηματικές στον ΠΑΟ μετά την ήττα απ’ τη Ρεν

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Βρετάνη με φιλοδοξία να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία, αλλά τελικά θα επιστρέψει στην Αθήνα με άδεια χέρια. Η Ρεν μέσα σε 14 ημέρες κέρδισε δύο φορές τους πράσινους και η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καθηλώθηκε στους τέσσερις βαθμούς.

Αλλαγή δεδομένων: Τι ποσοστό πρόκρισης δίνουν οι στοιχηματικές στον ΠΑΟ μετά την  ήττα απ' τη Ρεν

Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι στο Ροαζόν Παρκ υπήρχε η αίσθηση ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και τη νίκη, αφού ξεπέρασε γρήγορα το σοκ από το λάθος του Μπρινιόλι. Ισοφάρισε στο 34′ με το πέναλτι του Ιωαννίδη και αγωνίστηκε για πάνω από 55 λεπτά με παίκτη παραπάνω.

Παρόλα αυτά, το τριφύλλι δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του δευτέρου ημιχρόνου να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό του πλεονέκτημα. Η Ρεν φυσιολογικά έδωσε γήπεδο στους πράσινους, όμως αυτοί δεν ήξεραν τι να κάνουν την μπάλα. Οι Γάλλοι έπαιξαν με εξυπνάδα, βρήκαν κενούς χώρους σε μεταβάσεις με την αθλητικότητά τους και έφεραν το ματς στο 3-1, βάζοντας δύο γκολ με δέκα παίκτες.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός δεν κρατάει στα δικά του πόδια την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι χαρακτηριστικό, ότι μετά τον θρίαμβο επί της Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ, οι μπουκ έδιναν μόλις στο 2,20 το ενδεχόμενο οι πράσινοι να τερματίσουν στις πρώτες δύο θέσεις.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.032 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τώρα όμως;

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.