ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Για το διπλό αντίδρασης και κορυφής!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 21:30 στην Καισαριανή τη νεοφώτιστη Κηφισιά στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Παναθηναϊκός: Για το διπλό αντίδρασης και κορυφής!

Για τη νίκη στην Καισαριανή που θα του φτιάξει την ψυχολογία και θα τον διατηρήσει στην κορυφή.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στις 21:30 στην Καισαριανή τη νεοφώτιστη Κηφισιά στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι “πράσινοι” μετά την ήττα στη Ρεν για Europa League ψάχνουν την αντίδραση τους προκειμένου να μείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας αντίπαλο μια ομάδα που είναι αήττητη στην έδρα της.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.068 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει αποφορτίσει τους παίκτες του και θέλει από αυτούς το 100% για τη νίκη.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα ο Σέρβος τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές.

Ο Λοντίγκιν θα είναι πιθανότατα κάτω από τα δοκάρια, με αυτή την κίνηση να μην σχετίζεται με το λάθος του Μπρινιόλι κόντρα στη Ρεν. Σένκεφελντ και Γεντβάι θα είναι το δίδυμο στα στόπερ, με τον Κώτσιρα να παίρνει φανέλα βασικού στα δεξιά, ενώ ο Μλαντένοβιτς θα είναι αριστερά. Άλλωστε δεν υπάρχει και άλλη επιλογή. Ρούμπεν, Τσέριν και Τζούριτσιτς θα είναι η τριάδα στα χαφ, με τους Μαντσίνι, Βέρμπιτς να παίζουν στα «φτερά», ενώ ο Σπόραρ θα ξεκινήσει στην κορυφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.