ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τζουμάκας τέλος από τον ΣΥΡΙΖΑ

Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Τζουμάκας

Τζουμάκας τέλος από τον ΣΥΡΙΖΑ

Την αποχώρηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ανακοίνωσε ο Στέφανος Τζουμάκας, καταθέτοντας δια ζώσης πολυσέλιδη δήλωση αποχώρησης του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, οι διεργασίες της οποίας είναι σε εξέλιξη για η δεύτερη μέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τζουμάκας ήταν ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης είχε ζητήσει τη διαγραφή τους από την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Υπενθυμίζεται ότι τα στελέχη που έχουν παραπεμφθεί προς διαγραφή είναι οι Νίκος Φίλης, Στέφανος Τζουμάκας, Δημήτρης Βίτσας και Πάνος Σκουρλέτης.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 112.587 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δεύτερη μέρα συνεδρίασης της Κ.Ε ξεκίνησε χωρίς την ομάδα Αχτσιόλου, Τεμπονέρα και Ομπρέλα του Τσακαλώτου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ευκλείδης Τσακαλώτος με την Ομπρέλα το μεσημέρι – εκτός απροόπτου – αναμένεται να ανακοινώσουν επίσημα την αποχώρηση τους από το κόμμα.

Την αποχώρηση του από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ανακοίνωσε ο Στέφανος Τζουμάκας, καταθέτοντας δια ζώσης πολυσέλιδη δήλωση αποχώρησης του στην Κεντρική Επιτροπή.

>Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.