ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

MVP: Η ηγετική εμφάνιση του Ντίνου Μήτογλου απέναντι στη Ζάλγκιρις (Vid)

Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν και πάλι ο MVP του Παναθηναϊκού, "σκοτώνοντας" αυτή τη φορά την αξιόμαχη, Ζάλγκιρις.

MVP: Η ηγετική εμφάνιση του Ντίνου Μήτογλου απέναντι στη Ζάλγκιρις (Vid)

Ο Παναθηναϊκός ίδρωσε, αλλά πήρε σημαντική νίκη κόντρα στη μαχητική Ζάλγκιρις στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της Euroleague, επικρατώντας 73-71 και μπήκε με το “δεξί” στη δεύτερη διαβολοβδομάδα της διοργάνωσης.

Οι “πράσινοι” είχαν ξανά σε σπουδαία βραδιά τον… αγριεμένο, Ντίνο Μήτογλου. Ο Έλληνας φόργουορντ συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και αναδείχθηκε MVP του ματς.

Συγκεκριμένα, ο Μήτογλου σε 38:02 συμμετοχής, σημείωσε 19 πόντους με 2/3 δίποντα, 4/5 τρίποντα, 1/2 βολές, 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ μάζεψε 23 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.