ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Ο Ζέκα θα χρειαστεί και θα παίξει πιο πολύ στα 8 παιχνίδια μέχρι την επόμενη διακοπή»

Όλα τα τελευταία νέα από το "πράσινο" στρατόπεδο!

Νικολογιάννης: «Ο Ζέκα θα χρειαστεί και θα παίξει πιο πολύ στα 8 παιχνίδια μέχρι την επόμενη διακοπή»

Ο Τάσος Νικολογιάννης μεταφέροντας το ρεπορτάζ από το στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, μίλησε για τους διεθνείς, αλλά και το φορτωμένο πρόγραμμα που υπάρχει για τον Παναθηναϊκό μέχρι την επόμενη διακοπή για τα Χριστούγεννα.

Μεταξύ άλλων ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε ότι η αποκατάσταση του τραυματισμού του Πάλμερ-Μπράουν έχει καθυστερήσει και σε συνδυασμό με τη μακροχρόνια απουσία του Μάγκνουσον, ο Ζέκα θα χρειαστεί να παίξει ακόμη περισσότερα στα επόμενα ματς.

«Πλέον ο Παναθηναϊκός έχει μείνει με δυο στόπερ, τον Γέντβαϊ και τον Σένκεφελντ μετά τους τραυματισμούς. Είναι μια θέση που μπορεί να παίξει και ο Αράο, αλλά θα χρειαστεί και θα παίξει και ο Ζέκα όπως και με την Κηφισιά».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 4.954 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μεταξύ άλλων ο Τάσος Νικολογιάννης, εντόπισε και τις διαφορές του Παναθηναϊκού με τα παλαιότερα χρόνια, λέγοντας ότι οι πολλοί διεθνείς παίκτες οι οποίοι διεκδικούν την παρουσία τους στο επικείμενο Euro της Γερμανίας με τις εθνικές τους, δείχνουν το σημερινό επίπεδο και την πρόοδο της ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.