ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη Λεωφόρο – Νέα υπερσύγχρονα φωτιστικά για το χορτάρι! (pics)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζει τις επενδύσεις στο γήπεδο της Λεωφόρου χρησιμοποιώντας την τελευταία "λέξη" της τεχνολογίας για την συντήρηση του χλοοτάπητα.

Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη Λεωφόρο - Νέα υπερσύγχρονα φωτιστικά για το χορτάρι! (pics)

Συνεχίζει να επενδύει για το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας η ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Οι άνθρωποι τουη “τριφυλλιού προχώρησαν στην αγορά πέντε φωτισιτικών σωμάτων για τη συντήρηση του αγωνιστικού χώρου, συνεχίζοντας την επένδυση των τελευταίων ετών ώστε η ποιότητα του αγωνιστικού χώρου να είναι η μέγιστη δυνατή, με τα φωτιστικά να γίνοντα πλέον 7 και να καταλαμβάνουν το 1/3 του χορταριου.

Ο Παναθηναϊκός είναι ο πρώτος σύλλογος στην Ελλάδα που εξοπλίζει το γήπέδο της με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε ό,τι αφορά τον τομέα αυτόν. Έτσι μπαίνουν σε ένα κλειστό γκρουπ 17 ομάδων οι οποίες χρησιμοποιούν τέτοιου τύπου εξοπλισμό μεταξύ των οποίων η Johan Cruyff Arena του Άγιαξ, η Αllianz Arena της Σάλκε, και η Friends Arena της ΑΙΚ Στοκχόλμης.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.429 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα φώτα αγοράστηκαν από την κορυφαία στο είδος εταιρία, την ολλανδική SGL, και έχουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Παράγουν θερμότητα, εφόσον χρειαστεί για ακραίες καιρικές συνθήκες και επιτάχυνση της εγκατάστασης του χλοοτάπητα κατά την περίοδο του transition.

Συνδέονται με σύστημα monitoring των μικροκλιματικών συνθηκών του αγωνιστικού χώρου, προκειμένου να λαμβάνονται με ακρίβεια αποφάσεις διαχείρισης του χλοοτάπητα, εφαρμόζοντας τις πλέον σύγχρονες αρχές.

Είναι τεχνολογίας Led.

Ο σκελετός τους αποτελείται από ελαφρύ κράμα αλουμινίου για την μικρότερη επιβάρυνση του αγωνιστικού χώρου

Μετακινούνται με remote control για την καλύτερη ασφάλεια των χειριστών.

Διαθέτουν smart χρήση για λειτουργία εξ αποστάσεως.

To συγκεκριμένο σύστημα ανταποκρίνεται στις ανάγκες τόσο του «Απόστολος Νικολαϊδης», όσο και του ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.