ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πέρασε Mέσι, Κριστιάνο και Εμπαπέ ο Ιωαννίδης: Πρώτος σε αναζητήσεις στο Transfermarkt ο επιθετικός του Παναθηναϊκού!

Κορυφαίος Φώτης Ιωαννίδης! Ο στράικερ του Παναθηναϊκού με τις τρομερές του εμφανίσεις τραβάει όλα τα βλέμματα και αυτό αποδεικνύεται με τον πιο διαδεδομένο τρόπο για έναν ποδοσφαιριστή.

Πέρασε Mέσι, Κριστιάνο και Εμπαπέ ο Ιωαννίδης: Πρώτος σε αναζητήσεις στο Transfermarkt ο επιθετικός του Παναθηναϊκού!

Ο Παναθηναϊκός και τη φετινή σεζόν έχει την ευλογία να έχει σε εξαιρετική κατάσταση τους δυο σέντερ φορ του, Άντραζ Σπόραρ και Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Έλληνας στράικερ πραγματοποιεί μια σπουδαία σεζόν και έχει κάνει μεγάλα κλαμπ να τον… ορέγονται, αφού είναι το πιο “hot” όνομα αυτή την στιγμή στο ελληνικό στερέωμα.

Τόσο οι εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό όσο και με την Εθνική έχουν κάνει τον Ιωαννίδη “μήλον της έριδος” για πολλούς συλλόγους της Ευρώπης οι οποίοι θέλουν να τον απκτήσουν, με τελευταία την Άιντραχτ, η οποία σύμφωνα με γερμανκά ΜΜΕ θέλει να δώσει… μόλις, 8 εκατ. ευρώ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.524 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ιωαννίδης έχει κάνει τρομερά πράγματα φέτος και αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα από το… Transfermarkt! Συγκεκριμένα ο 24χρονος επιθετικός, βρίσκεται στην κορυφή των αναζητήσεων και τον πιο δημοφιλών παικτών αυτή την στιγμή! Πίσω του; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που βρίσκεται στη 2η θέση αλλά και οι Ντόμινικ Ζόμποσλάι, Τζουντ Μπέλινγκχαμ, Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.