Ποδόσφαιρο

Πέρασε Mέσι, Κριστιάνο και Εμπαπέ ο Ιωαννίδης: Πρώτος σε αναζητήσεις στο Transfermarkt ο επιθετικός του Παναθηναϊκού!

Κορυφαίος Φώτης Ιωαννίδης! Ο στράικερ του Παναθηναϊκού με τις τρομερές του εμφανίσεις τραβάει όλα τα βλέμματα και αυτό αποδεικνύεται με τον πιο διαδεδομένο τρόπο για έναν ποδοσφαιριστή.

Ο Παναθηναϊκός και τη φετινή σεζόν έχει την ευλογία να έχει σε εξαιρετική κατάσταση τους δυο σέντερ φορ του, Άντραζ Σπόραρ και Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Έλληνας στράικερ πραγματοποιεί μια σπουδαία σεζόν και έχει κάνει μεγάλα κλαμπ να τον… ορέγονται, αφού είναι το πιο “hot” όνομα αυτή την στιγμή στο ελληνικό στερέωμα.

Τόσο οι εμφανίσεις του με τον Παναθηναϊκό όσο και με την Εθνική έχουν κάνει τον Ιωαννίδη “μήλον της έριδος” για πολλούς συλλόγους της Ευρώπης οι οποίοι θέλουν να τον απκτήσουν, με τελευταία την Άιντραχτ, η οποία σύμφωνα με γερμανκά ΜΜΕ θέλει να δώσει… μόλις, 8 εκατ. ευρώ.

Ο Ιωαννίδης έχει κάνει τρομερά πράγματα φέτος και αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα από το… Transfermarkt! Συγκεκριμένα ο 24χρονος επιθετικός, βρίσκεται στην κορυφή των αναζητήσεων και τον πιο δημοφιλών παικτών αυτή την στιγμή! Πίσω του; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που βρίσκεται στη 2η θέση αλλά και οι Ντόμινικ Ζόμποσλάι, Τζουντ Μπέλινγκχαμ, Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ!

Exit mobile version