ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι ριζικές αλλαγές στο τμήμα scouting από τον Παπαδημητρίου – Νέος χώρος στο Κορωπί, βάση δεδομένων και σύνδεση με ακαδημία!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η ριζική αναδόμηση του τμήματος scouting του Παναθηναϊκού υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Παπαδημητρίου.

Οι ριζικές αλλαγές στο τμήμα scouting από τον Παπαδημητρίου – Νέος χώρος στο Κορωπί, βάση δεδομένων και σύνδεση με ακαδημία!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η ριζική αναδόμηση του τμήματος scouting του Παναθηναϊκού υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Παπαδημητρίου.

Αυτές άλλωστε ήταν και οι πρώτες σκέψεις του νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας όταν ανέλαβε το καλοκαίρι. Σκοπός του ήταν να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές – τομές στο τμήμα και πλέον ο κ. Παπαδημητρίου ρυθμίζει τις τελικές λεπτομέρειες του οργανογράμματος.

Chief scout του τμήματος έχει αναλάβει ο Μάκης Λιβαθηνός.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.060 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

 Την ομάδα «κρούσης» του τμήματος scouting αποτελούν οι εξής:

Δήμος Μπαξεβανίδης: Με πλούσια καριέρα στην πρώτη κατηγορία με τη φανέλα της Ξάνθης, αλλά και παρουσία σε Απόλλωνα Αθηνών, Δόξα Δράμας, ο Μπαξεβανίδης έχει επωμιστεί κυρίως το διεθνές σκέλος, αλλά και το «κομμάτι» της Super League.

Κυριάκος Κωνσταντινίδης: Έχει δουλέψει επί σειρά ετών στην ΑΕΚ. Στο τμήμα scouting ασχολείται κυρίως με την ακαδημία και τη δεύτερη ομάδα.

Αλέξανδρος Ζαφειρίου: Διανύει τον τρίτο χρόνο παρουσίας στο scouting του Παναθηναϊκού και ασχολείται κατά βάση με το διεθνές σκέλος, ενώ συντονίζει και τις αναλύσεις.

Εξωτερικός συνεργάτης για την αγορά της Λατινικής Αμερικής είναι ο Λούκας Φαβάλι.

Χώρος στο Κορωπί και βάση δεδομένων

Το τμήμα scouting του Παναθηναϊκού έχει δικό του χώρο στο «Γ. Καλαφάτης», όπως ήθελε εξ’ αρχής ο Γιάννης Παπαδημητρίου. Πλέον, είναι σημαντικό ότι λειτουργεί στα πρότυπα των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων μία ηλεκτρονική βάση δεδομένων με κάθε απαραίτητο εργαλείο για τη διαβάθμιση των στοιχείων!

Ένταξη της ακαδημίας και αναζήτηση ταλέντων σε όλη την Ελλάδα

Στο τμήμα scouting θα εντάσσεται πλέον και η ακαδημία του Παναθηναϊκού.  . Οι Ανδρέας Λαγωνικάκης, Κώστας Μαυρίδης, Μάρκος Τσομπανόπουλος θα πλαισιωθούν από νέους συνεργάτες  μέχρι το τέλος του έτους. Πρέπει, επίσης, να σημειωθεί ότι πλέον ο Παναθηναϊκός θα έχει δικούς του ανιχνευτές ταλέντων σε όλες τις γεωγραφικές περιφέρειες της Ελλάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.