ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καλμαζίδης: «Δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ – Ιδιαίτερα για μένα τα συναισθήματα»

Ο Παναθηναϊκός το απόγευμα του Σαββάτου(25/11) κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.

Καλμαζίδης: «Δύσκολο το ματς με τον ΠΑΟΚ - Ιδιαίτερα για μένα τα συναισθήματα»

Ο εν λόγω αγώνας κρύβει μια ιδιαιτερότητα για τον τεχνικό του «τριφυλλιού», Γιάννη Καλμαζίδη, καθώς επιστρέφει για πρώτη φορά (από τη σεζόν 2014-15 όταν βρέθηκε στον πάγκο της ανδρικής ομάδας του δικεφάλου, έχοντας εκεί άλλες δύο θητείες) στο PAOK Sports Arena ως αντίπαλος των ασπρόμαυρων, έστω και σε επίπεδο γυναικών.

Ο προπονητής των «πρασίνων» στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό, ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες που κρύβει το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα είναι κάπως ιδιαίτερα τα συναισθήματα. Είναι ένα πολύ γνώριμο περιβάλλον για μένα και με πολλές θετικές αναμνήσεις. Αλλά όσο περίεργα κι αν νιώσω, δεν είμαι αυτός που παίζει και η δουλειά μου είναι να ετοιμάσω την ομάδα για να πάρουμε τη νίκη».

Για τις δυσκολίες του ματς: «Το σίγουρο είναι ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο και δυνατό ματς. Η δυσκολία έχει να κάνει αρχικά με την ποιότητα των αθλητριών του ΠΑΟΚ, αλλά και μία επιπλέον δυσκολία είναι ότι δεν ξέρουμε πως θα παραταχθεί. Έχουμε δει πολλές διαφορετικές επιλογές σε πρόσωπα και σε ρόλους. Παρόλο που έχασε από τον Απολλώνιο, έπαιξε καλά και σίγουρα περιμένω ένα ανάλογα σκληρό παιχνίδι και αύριο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.