ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Στην Πυλαία για το τρίποντο

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία (18:00, Live Streaming) για την 7η αγωνιστική της Volley League.

Παναθηναϊκός: Στην Πυλαία για το τρίποντο

Οι «πράσινες» προέρχονται από ένα σερί νικών, αλλά αφήνοντας πίσω τους βαθμούς. Έτσι οι παίκτριες του Γιάννη Καλμαζίδη θέλουν να παρουσιαστούν βελτιωμένες απέναντι στο «δικέφαλο» και να φύγουν με ένα «καθαρό» διπλό από τη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε κακό… φεγγάρι, αφού οι «ασπρόμαυρες» έχουν δύο νίκες (στα δύο εντός έδρας ματς που έχουν δώσει μέχρι στιγμής) και τέσσερις ήττες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας. Ως εκ τούτου η νίκη είναι μονόδρομος, τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για ψυχολογίας.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε χωρίς καμία απουσία στην Θεσσαλονίκη. Στον ΠΑΟΚ, η Σάρον Τσεπτσούμπα επέστρεψε μετά από ένα μήνα περίπου που έλειψε λόγω τραυματισμού και ερωτηματικό παραμένει η Μαρία Οικονομίδου, καθώς η Ελληνίδα διαγώνια είχε υποστεί θλάση στο ματς της 2ης αγωνιστικής κόντρα στη Θέτιδα.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Γεωργιάδης Εμμ. και Τσιούλα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.