ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τι ακολουθεί για τον Παναθηναϊκό AKTOR στη Euroleague μέχρι το τέλος του 2023!

Επτά αναμετρήσεις «φωτιά» για τον Παναθηναϊκό AKTOR στην τελευταία «στροφή» του 2023. Αναλυτικά το ευρωπαϊκό πρόγραμμα της ομάδας του Αταμάν μέχρι το φινάλε της χρονιάς.

Τι ακολουθεί για τον Παναθηναϊκό AKTOR στη Euroleague μέχρι το τέλος του 2023!

Μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να έχει το πόδι κολλημένο στο «γκάζι». Ο μήνας άνοιξε με την ήττα στη Βαρκελώνη (80-72) για να ακολουθήσει ένα εξαιρετικό (από βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής άποψης) ντεμαράζ με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς, κόντρα στην Άλμπα, τη Ζαλγκίρις, τη Βίρτους και τη Βαλένθια.

Το εν λόγω σερί συντέλεσε ώστε οι «πράσινοι» να ανέβουν στην 4η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 6-4, να φανούν τα πρώτα ισχυρά δείγματα του playstyle με την υπογραφή του Εργκίν Αταμάν, αλλά και να ζεσταθεί ακόμη περισσότερο ο κόσμος που στα τρία εντός έδρας παιχνίδια έδωσε βροντερό «παρών» στο ΟΑΚΑ.

Όλα τα παραπάνω βοηθούν ώστε οι «πράσινοι» να κλείσουν δυναμικά τον μήνα και στη συνέχεια να μπουν σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό Δεκέμβριο. Το κλείσιμο του 2023 φέρνει στον Παναθηναϊκό AKTOR ένα «πακέτο» επτά κρίσιμων και εξίσου απαιτητικών ευρωπαϊκών αναμετρήσεων, με μόλις δύο εξ αυτών να διεξάγονται στο ΟΑΚΑ.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.347 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση των «πρασίνων» στη Euroleague για τον Νοέμβριο είναι στις 30 του μηνός στο Βελιγράδι, κόντρα στην Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Στη συνέχεια, ακολουθεί πρώτη «διαβολοβδομάδα» του Δεκεμβρίου, ενδεικτική της απαιτητικής συνέχειας.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα ταξιδέψει στην Πόλη για το ματς με την Αναντολού Εφές (5/12), την πρώην ομάδα του Αταμάν. Ο πρώην βοηθός του κόουτς των «πρασίνων», Ερντέμ Τσαν βρίσκεται πλέον στο τιμόνι, με την Εφές στην 11η θέση και ρεκόρ 5 νικών και 5 ηττών.

Δύο ημέρες αργότερα, ο Παναθηναϊκός AKTOR επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για το απόλυτο ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (7/12), που για την ώρα «τρέχει» το απόλυτο των10 νικών σε ισάριθμα ματς. Ακολουθούν δύο ταξίδια στη Γαλλία, αρχικά στις 14 Δεκεμβρίου για το ματς με τη Βιλερμπάν και έπειτα στις 20 του μηνός στο Μονακό για το παιχνίδι με την ομώνυμη ομάδα του Μάικ Τζέιμς.

Μετά το Πριγκιπάτο, οι «πράσινοι» θα μεταβούν στο Μιλάνο (22/12) αντιμετωπίζοντας ακόμη μία δοκιμασία κόντρα στην Αρμάνι. Έπειτα από όλα αυτά τα απαιτητικά ταξίδια, ο κύκλος των αναμετρήσεων για το 2023 κλείνει στις 28 Δεκεμβρίου, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR:

30/11 Παρτίζαν – Παναθηναϊκός AKTOR

5/12 Εφές – Παναθηναϊκός AKTOR

7/12 Παναθηναϊκός AKTOR – Ρεάλ Μαδρίτης

14/12 Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός AKTOR

20/12 Μονακό – Παναθηναϊκός AKTOR

22/12 Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός AKTOR

28/12 Παναθηναϊκός AKTOR – Ερυθρός Αστέρας

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.