ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός AKTOR: Προσφορά… παρέας από την ΚΑΕ για τα εντός έδρας του πρωταθλήματος

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΑKTOR προχωρά σε μια νέα καινοτομία προκειμένου οι φίλοι της ομάδας να δώσουν βροντερό παρών στο κλειστό του ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός AKTOR: Προσφορά... παρέας από την ΚΑΕ για τα εντός έδρας του πρωταθλήματος

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR καλωσορίζει και πάλι τους φιλάθλους της στο «σπίτι» μας για τους αγώνες της Stoiximan Basket League και τους δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουν τα εντός έδρας παιχνίδια με μία προσφορά… «παρέας».

Επίλεξε το πρόσωπο που θέλεις να σε ακολουθήσει στο γήπεδο, κλείσε εισιτήριο για εσένα και για εκείνη ή εκείνον, εξασφάλισε έκπτωση 30% στο ζευγάρι εισιτηρίων σου και γέμισε την εβδομάδα σου με μπασκετικές στιγμές.

Η προσφορά βρίσκεται ήδη σε ισχύ για την αναμέτρηση με την Καρδίτσα ΙΑΠΩΝΙΚΗ (02/12, 17:15) και με τον ΠΑΟΚ mateco (10/12, 20:15).

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.232 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

*Εξαιρούνται οι αγώνες κόντρα στον Ολυμπιακό και τα εισιτήρια στις ζώνες των VIP.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Ηλεκτρονικά στο more.com

Τις ημέρες των αγώνων, τρεις ώρες πριν την έναρξή τους, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5.

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.