ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Καθάρισε» την Σουσά και πέρασε στους «16»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 της Σουσά και πέρασε στους «16» του Challenge Cup.

«Καθάρισε» την Σουσά και πέρασε στους «16»

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τον αγώνα με τον Ιερεθουέλο στην πάσα, τον Ερνάντες διαγώνιο, τους Κόβαρ και Πρωτοψάλτη ως ακραίους, τους Βουλκίδη και Πετρέα κεντρικούς και τον Κοντοστάθη ως λίμπερο.

Οι «πράσινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο πρώτο σετ και έχοντας τον Πετρέα σε θέση σερβίς προηγήθηκαν με 6-2. Οι Αζέροι μάζεψαν γρήγορα τη διαφορά (8-6), αλλά ο Παναθηναϊκός είχε ρυθμό, καλό σερβίς και μπλοκ «γράφοντας» το 14-9. Στη συνέχεια τα πράγματα έγιναν ακόμα καλύτερα για τους γηπεδούχους, αφού ο Ιερεθουέλο με μπλοκ έκανε το 20-14 και λίγο αργότερα το «τριφύλλι» με 25-16, πήρε το πρώτο σετ, κάνοντας το 1-0 στο ματς.

Η εκκίνηση του Παναθηναϊκού στο δεύτερο σετ ήταν και πάλι καλή, αφού προηγήθηκε με 3-0, ωστόσο η Καρύ Μπουλ Μπουλ Σουσά δεν είχε απάντηση και έτσι οι φορτσάτοι «πράσινοι» πήγαν στο +6 (11-5), αναγκάζοντας τον τεχνικό των Αζέρων να καλέσει τάιμ άουτ. Οι γηπεδούχοι κυριαρχούσαν απόλυτα στο δεύτερο σετ κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το σκορ, με τη διαφορά να εκτοξεύεται στο +10 (20-11). Ο Παναθηναϊκός έφτασε άκοπα στο 25-12, πήρε το δεύτερο σετ και «σφράγισε» την πρόκρισή του στην φάση των «16» του Challenge Cup.

Στο τρίτο σετ ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος εκτός του Βουλκίδη άλλαξε όλη την ομάδα βάζοντας τους Μάρκου (διαγώνιο), Φράγκο και Κωστόπουλο (ακραίους) Παπαγγελόπουλο (κεντρικό), Κασαμπαλή (πασαδόρο) και τον Ζήση (λίμπερο). Το παιχνίδι έγινε πιο ελεύθερο, εφόσον όλα είχαν κριθεί στα πρώτα δύο σετ και έτσι η Σούσα βρήκε την ευκαιρία να προηγηθεί με 7-11, αναγκάζοντας τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να καλέσει τάιμ άουτ. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε ρυθμό, έτσι παρέμεινε πίσω στο σκορ (12-18). Μετά το δεύτερο τάιμ άουτ του Δημήτρη Ανδρεόπουλου οι «πράσινοι» βελτιώθηκαν και αρχικά μείωσαν σε 16-19, το οποίο έγινε στη συνέχεια 21-22. Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή και έτσι η Σουσά με 23-25 πήρε το σετ, μειώνοντας σε 2-1.

Στο τέταρτο σετ ο Παναθηναϊκός μπήκε με σκοπό να «καθαρίσει» τη νίκη μετά από την πρόκριση. Οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, μείωσαν κατά πολύ τα λάθη τους και αφού προηγήθηκαν με 8-5, στη συνέχεια έφτασαν εύκολα στο 12-6. Οι Αζέροι δεν είχαν απάντηση, οι γηπεδούχοι μπήκαν στην τελική ευθεία του σετ με +7 (20-13), για να διαμορφώσουν στη συνέχεια το 25-16 και το 3-1 στα σετ.

Τα σετ: 3-1 (25-16, 25-12, 23-25, 25-16)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.