ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρεκόρ με… άρωμα Παναθηναϊκού από τον Γκαρνάτσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

O μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, σκόραρε στην αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ και έγινε "κομμάτι" ενός ρεκόρ στο οποίο εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός!

Ρεκόρ με... άρωμα Παναθηναϊκού από τον Γκαρνάτσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

O μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, σκόραρε στην αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ και έγινε “κομμάτι” ενός ρεκόρ στο οποίο εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός!

Συγκεκριμένα ο Αργεντινός με το τέρμα που πέτυχε στο “Αλί Σαμί Γεν” έγινε ο δεύτερος νεαρότερος ποδοσφαιριστής από τη συγκεκριμένη χώρα που σκοράρει στο Champions League σε ηλικία 19 ετών και 151 ημερών!

Kαι που εμπλέκεται ο Παναθηναϊκός;

Πρώτος στη συγκεκριμένη λίστα είναι ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος πέτυχε το παρθενικό του γκολ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση απέναντι στο “τριφύλλι” στο “Κάμπ Νόου” τη σεζόν 2005/06 όταν έκανε 3-0 για την Μπαρτσελόνα στην ήττα των “πρασίνων” για το Champions League.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.