ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Γίνεται μια προσπάθεια η οποία έχει εξέλιξη και φαίνεται στον Παναθηναϊκό – Του χρόνου ακόμα καλύτερος»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε πως θα πρέπει να κριθεί ο Παναθηναϊκός, επισήμανε τα βήματα προόδου ειδικά στην Ευρώπη και εξέφρασε την πίστη ότι τη νέα χρονιά θα είναι ακόμα πιο καλός.

Νικολογιάννης: «Γίνεται μια προσπάθεια η οποία έχει εξέλιξη και φαίνεται στον Παναθηναϊκό – Του χρόνου ακόμα καλύτερος»

Την άποψη ότι ο Παναθηναϊκός έχει βελτιωθεί, ειδικότερα στην Ευρώπη, αλλά και πως η επόμενη χρονιά θα τον βρει ακόμα καλύτερο, εξέφρασε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Την πορεία του Παναθηναϊκού πρέπει να την κρίνουμε με το εξής: αν το καλοκαίρι πριν τα ματς με τη Ντνίπρο μας έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός θα ήταν πρώτος στη βαθμολογία στο πρωτάθλημα, θα απείχε μια ισοπαλία από το να περάσει τον όμιλο στην Ευρώπη ενώ για το Κύπελλο ακόμα δεν ξέρουμε, και αν θα το έπαιρναν αυτό οι φίλοι του Παναθηναϊκού, εγώ νομίζω πως ναι. Τα τελευταία χρόνια δεν υπήρχε… πουθενά, έκανε πέρυσι τον καλύτερο γύρο της σύγχρονης ιστορίας του. Φέτος έκανε έναν ανάλογο, δείχνοντας πως δεν είναι τυχαίο. Η φετινή χρονιά στην Ευρώπη μου θυμίζει το 1998. Δεν πρέπει να συγκρίνουμε τον φετινό Παναθηναϊκό με των παλιότερων χρόνων, αλλά με αυτόν της τελευταίας πενταετίας. Του χρόνου είμαι βέβαιος ότι θα είναι καλύτερη η ομάδα. Γίνεται μια προσπάθεια η οποία έχει εξέλιξη και φαίνεται», σημείωσε.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι ο Γιοβάνοβιτς άλλαξε το πρόγραμμα των «πράσινων» δίνοντας ρεπό για να μπουν από αύριο στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για την Μακάμπι Χάιφα και πως δεν θα παίξουν φιλικό, με τον κίνδυνο να προκύψει κάποιος τραυματισμός.

«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ»
«O Moντέλα θα δει στη Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-Άρης και θα μιλήσει με τον Τερίμ» 4.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακούστε το ηχητικό:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.