ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τραυματισμός αστυνομικού: Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για την οπαδική βία

Έκτακτη σύσκεψη για την οπαδική βία συγκαλεί για το πρωί του Σαββάτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μέγαρο Μαξίμου με αφορμή τα επεισόδια στο Ρέντη και τον βαρύτατο τραυματισμό αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα.

Τραυματισμός αστυνομικού: Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου για την οπαδική βία

Έκτακτη σύσκεψη θα συγκληθεί αύριο, Σάββατο (9/12) στο Μέγαρο Μαξίμου, με θέμα την οπαδική βία, μετά και τα επεισόδια στου Ρέντη με τον σοβαρό τραυματισμό αστυνομικού.

Στη σύσκεψή, υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα λάβουν μέρος οι: Γιάννης Οικονόμου, Γιώργος Φλωρίδης και Γιάννης Βρούτσης.

Όπως γίνεται γνωστό θα συζητήσουν τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης για τη ριζική αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 12.434 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οικονόμου: «Ο αστυνομικός δέχτηκε δολοφονική επίθεση και δεν θα μείνει ατιμώρητη»

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, σε δηλώσεις του τα ξημερώματα της Παρασκευής (8/12) ανέφερε πως ο αστυνομικός δέχθηκε δολοφονική επίθεση και δεν θα μείνει ατιμώρητη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή η έννοια μας είναι στην υγεία του τραυματία αστυνομικού. Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στην ζωή και θέλω να τους ευχαριστήσω πολύ. Προσευχόμαστε για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του. Ο αστυνομικός μας δέχθηκε δολοφονική επίθεση. Η επίθεση αυτή δεν πρέπει και δεν θα μείνει ατιμώρητη. Είναι ζήτημα νομιμότητας και είναι ζήτημα δικαιοσύνης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.