ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου – Τι αποφασίστηκε!

Λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι του Σάββατου ολοκληρώθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η σύσκεψη, υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για τη βία στα γήπεδα. Η σύσκεψη διήρκησε δύο ώρες, ενώ επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται τη Δευτέρα.

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου - Τι αποφασίστηκε!

Η σύσκεψη υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση των υπουργών Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και Άκης Σκέρτσου και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επί τάπητος βρέθηκε η ανάκληση της απόφασης του περασμένου Αυγούστου για παρουσία της ΕΛΑΣ στις θύρες των οργανωμένων οπαδών, όπως άλλωστε το έχουν ζητήσει και οι αστυνομικοί.

Αν αποφασιστεί αυτό, τότε η ασφάλεια των αθλητικών διοργανώσεων θα αφορά μόνο τις ΠΑΕ και τις ΚΑΕ, με βάση τον αθλητικό νόμο για τις κάμερες και τα ονομαστικά εισιτήρια.

«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Πτήση Βερολίνο»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 13.559 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος». Η αστυνομία, μέσα από τη μέθοδο του DNA, των αποτυπωμάτων, τις καταθέσεις και την ανάλυση του οπτικού υλικού επιχειρεί να συλλέξει τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στον δράστη της δολοφονικής επίθεσης. Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό για το θέμα, με τη συμμετοχή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση των υπουργών Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου και Άκης Σκέρτσου και του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου., Τις προθέσεις της κυβέρνησης σκιαγράφησε ο εκπρόσωπός της. “Δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια”, διαμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Μαρινάκης, μέσω του Σκάι, και προανήγγειλε χαρακτηριστικά “την εφαρμογή αποφάσεων που κάποιοι φοβόντουσαν να εφαρμόσουν για δεκαετίες”, ενώ σημείωσε πως με τις νέες αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα όσοι καταδικάζονται πλέον για οπαδική βία θα μπαίνουν φυλακή. Μετά το τέλος της σύσκεψης, όπως αναφέρουν πηγές από την κυβέρνηση ανακοινώσεις θα γίνουν τη Δευτέρα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη. " />

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.