ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Απίστευτο: Μπήκε ξανά στο γήπεδο ο 18χρονος δράστης μετά τη δολοφονική επίθεση!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης του Ρέντη, μόλις εξαπέλυσε την ναυτική φωτοβολίδα στον αστυνομικό, μπήκε ξανά στο γήπεδο!

Απίστευτο: Μπήκε ξανά στο γήπεδο ο 18χρονος δράστης μετά τη δολοφονική επίθεση!

Καρέ-καρέ φαίνεται πως έχει καταγράψει τις κινήσεις του 18χρονου δράστη ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης τραυμάτισε σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό στου Ρέντη,

Ο νεαρός χούλιγκαν που συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του στην ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με πηγές, υποστήριξε στην κατάθεση του οτι φωτοβολίδα του την έδωσε ένας μεγαλύτερος, που του έδειξε πως να τη ενεργοποιήσει και να ρίξει την ευθεία βολή. Στη συνέχεια, μπήκε και πάλι μέσα στο γήπεδο, μαζί με άλλους.

Αλλά τα απίστευτα δεν σταματούν εκεί! Και αυτό διότι ο 18χρονος ισχυρίστηκε ότι γνώριζε πως θα γινόταν επίθεση σε αστυνομικούς και όλα λειτούργησαν βάσει σχεδίου!

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 284.324 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, υποστήριξε ότι οι καθοδηγητές τους έδωσαν την εντολή να βγουν έξω και πως προμηθεύτηκαν από άλλα άτομα, τα αντικείμενα που εκτόξευσαν στους αστυνομικούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.