ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ενημέρωσε τους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων για ματς κεκλεισμένων των θυρών η UEFA!

Η UEFA απέστειλε email στις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων σε Europa και Conference League για το ενδεχόμενο να διεξαχθούν τα παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών!

Ενημέρωσε τους αντιπάλους των ελληνικών ομάδων για ματς κεκλεισμένων των θυρών η UEFA!

Ραγδαίες σε όλα τα επίπεδα δείχνουν ότι θα είναι οι εξελίξεις στον αθλητισμό μετά και τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στου ΄Ρέντη και είχαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό αστυνομικού και τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης.

Η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει τη Δευτέρα (11/12) τα μέτρα που θα λάβει για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας με τα ενδεχόμενα να είναι δυο: Είτε αναστολή των αθλητικών δραστηριοτήτων, ειτε ματς κεκλεισμένων των θυρών σε όλα τα αθλήματα.

Ωστόσο ένα νέο έρχεται να ταράξει ακόμη περισσότερο τα νερά. Και αυτό γιατί η UEFA ενημέρωση τις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα για την πιθανότητα διεξαγωγής των μεταξύ τους αναμετρήσεων κεκλεισμένων των θυρών!

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ανεπίσημο έγγραφο, το οποίο δημοσιοποίησε ο Γιάννης Αλαφούζος και το σχολίασε, γράφοντας «Ντροπή…», οι τρεις ομάδες που θα αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα την Πέμπτη για να αντιμετωπίσουν Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αναφέρονται τα όσα συνέβησαν στη χώρα ματς τα τελευταία 24ωρα.

Καταλαβαίνει κανείς ότι σε περίπτωση που αυτό επιβεβαιωθεί, θα μιλάμε για μια πρωτοφανή απόφαση, καθώς πέραν των οικονομικών και των βαθμολογικών απωλειών, θα ζημιωθεί ακόμη περισσότερο και το κύρος του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Να σημειωθεί ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, ήταν ΑΨΟΓΟΙ σε όλες τις αναμετρήσεις που έδωσε το “τριφύλλι” εντός έδρας και μια επιβεβαίωση αυτής της ενημέρωσης θα είναι πέρα για πέρα άδικη για τον κόσμο της ομάδας που υποστήριξε και υποστηρίζει στα ευρωπαϊκά ματς.

Στην επιστολή της UEFA αναφέρονται τα εξής:

«Καθώς οι ομάδες σας παίζουν στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα πιθανό ζήτημα. Ίσως έχετε δει στις ειδήσεις, ότι έγιναν σοβαρά επεισόδια με χούλιγκαν σε αγώνα βόλεϊ και ένας αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά

Ως αποτέλεσμα, αντιλαμβανόμαστε ότι η ελληνική κυβέρνηση σκέφτεται να διατάξει όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα να διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα εφαρμόσουν αυτό το μέτρο και στα διεθνή παιχνίδια. Θα έχουμε καθαρή εικόνα για το θέμα αύριο και θα σας ενημερώσουμε σχετικά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.