ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία για Μακάμπι Χάιφα

Στο ματς "τελικό" με τη Μακάμπι Χάιφα, έχουν άπαντες στραμμένο το βλέμμα τους στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Στην τελική ευθεία για Μακάμπι Χάιφα

Αντίστροφα μετρά πλέει ο χρόνος για το ματς που θα κρίνει την ευρωπαϊκή συνέχεια του Παναθηναϊκού!

Οι “πράσινοι” αντιμετωπίζουν το βράδυ της Πέμπτης (14/12) στην κατάμεστη Λεωφόρο τη Μακάμπι Χάιφα, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League σε ένα ματς κατά το οποίο έχουν την “πολυτέλεια” να κυνηγούν δυο αποτελέσματα.

Οι παίκτες του “τριφυλλιού” μετά την αποχή των διαιτητών το περασμένο Σαββατοκύριακο, είχαν την ευκαιρία να αφενός να καθαρίσουν το μυαλό τους και αφετέρου να δουλέψουν σκληρά υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε τελειώματα, τα τακτική, φυσική κατάσταση και κυκλοφορία της μπάλας, με τον Σέρβο τεχνικό να παίρνει από τις προπονήσεις αυτό που θέλει να δει και στο ματς.

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.693 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο coach, καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς προβλήματα και απουσίες και προσπαθεί να προσανατολιστεί αναφορικά με την ενδεκάδα του ματς. Φυσικά το ματς είναι διαφορετικών συνθηκών από εκείνο του Οκτωβρίου, με τη Μακάμπι Χάιφα να είναι αρκετά διαφορετική σήμερα, όπως όμως και ο Παναθηναϊκός ο οποίος θέλει να φορέσει ξανά μακρυμάνικα στην Ευρώπη αγωνιζόμενος σε νοκ άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης από τον Μάρτιο του 2010.

Σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη η ομάδα θα κάνεις τις δυο τελευταίες προπονήσεις της και θα ανακοινωθεί η αποστολή, στην οποία εκτός απροόπτου θα συμπεριληφθούν όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.