ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέο βίντεο μετά την επίθεση στον αστυνομικό στο Ρέντη! (vid)

Νέο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας από τα επεισόδια στου Ρέντη, όπου ο 31χρονος αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Νέο βίντεο μετά την επίθεση στον αστυνομικό στο Ρέντη! (vid)

Νέο βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας από τα επεισόδια στου Ρέντη, όπου ο 31χρονος αστυνομικός τραυματίστηκε σοβαρά και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Tο νέο βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίου ειδήσεων του ALPHA, δείχνει δύο από τους συμμετέχοντες στα επεισόδια να τρέχουν να κρυφτούν, μετά το χτύπημα κατά του αστυνομικού.

Στον ακρωτηριασμό τους ενός ποδιού του 31χρονου αστυνομικού, που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα οπαδικά επεισόδια την περασμένη Πέμπτη, στου Ρέντη, προχώρησαν οι γιατροί του γενικού νοσοκομείου Νίκαιας, όπου και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
«Τερίμ γιόκ»: Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 6.698 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 31χρονος εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, με τους γιατρούς, ωστόσο, να κρίνουν πως είναι αναγκαίος ο ακρωτηριασμός του αριστερού κάτω άκρου. Τις προηγούμενες ημέρες ο αστυνομικός υπεβλήθη και και σε άλλα χειρουργεία, που ήταν απαραίτητα για να καθαριστεί το τραύμα.

Υπενθυμίζεται πως ένας 18χρονος συνελήφθη και ομολόγησε ότι είναι ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης στον αστυνομικό. Ο νεαρός, που είναι οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους.

Ο 18χρονος διηγήθηκε με λεπτομέρειες το περιστατικό, ενώ ανέφερε και ότι έλαβε συγκεκριμένη καθοδήγηση από μεγαλύτερους ως προς το πώς θα χρησιμοποιήσει τις ναυτικές φωτοβολίδες. Μία από αυτές έπληξε το πόδι του 31χρονου αστυνομικού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.