ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιστολή της Μπάτσκα Τόπολα στην UEFA ότι δεν θα αγωνιστεί με Ολυμπιακό αν δεν μπουν στο Καραϊσκάκη οι οπαδοί της

Η Μπάτσκα Τόπολα θέλει τον κόσμο της στο Καραϊσκάκη!

Επιστολή της Μπάτσκα Τόπολα στην UEFA ότι δεν θα αγωνιστεί με Ολυμπιακό αν δεν μπουν στο Καραϊσκάκη οι οπαδοί της

Σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ, η Μπάτσκα Τόπολα ξεκαθάρισε με επιστολή της στην UEFA ότι θα βγει στο γήπεδο αν δεν επιτραπεί η είσοδος στους οπαδούς της στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τα στελέχη της ομάδας έστειλαν επιστολή στην UEFA και ξεκαθάρισαν πως αν δεν επιτραπεί η είσοδος στους 130 φίλους της ομάδας τότε δεν θα βγουν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουν το ματς της Πέμπτης με τους Πειραιώτες.

Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση είναι κεκλεισμένων των θυρών έπειτα από απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης και μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.349 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.