ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: To γκολ του Αϊτόρ με τον ΟΦΗ αναδείχθηκε ως το καλύτερο της 13ης αγωνιστικής! (Vid)

Ως το Best Goal της 13ης αγωνιστικής της Stoiixman Super League αναδείχθηκε το τέρμα που πέτυχε ο Αϊτόρ απέναντι στον ΟΦΗ.

Παναθηναϊκός: To γκολ του Αϊτόρ με τον ΟΦΗ αναδείχθηκε ως το καλύτερο της 13ης αγωνιστικής! (Vid)

Καλύτερο γκολ της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League αναδείχθηκε το τέρμα του Αϊτόρ στο ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΟΦΗ σε σχετική ψηφοφορία των φιλάθλων.

Ο Ισπανός πέτυχε ένα φανταστικό τέρμα απέναντι στους Κρητικούς, όταν στο 61ο λεπτό της αναμέτρησης, υποδέχθηκε την κάθετη πάσα του Παλάσιος, πάτησε στην περιοχή, έκανε τρομερή προσποίηση στέλνοντας τον Βούρο για… σπίρτα και πλάσαρε με το δεξί διαμορφώνοντας το 2-0 και πανηγυρίζοντας έντονα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.