ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός: Για την πρόκριση κόντρα στην Μακάμπι με τις super αποδόσεις της Stoiximan

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στη Λεωφόρο και αναζητά την πρόκριση κόντρα στην Μακάμπι με τη Stoiximan να προσφέρει super αποδόσεις.

Παναθηναϊκός: Για την πρόκριση κόντρα στην Μακάμπι με τις super αποδόσεις της Stoiximan

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να θέλει απλά να μην χάσει κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ.

Η νίκη του “τριφυλλιού” προσφέρεται στο 1.69 ενώ ο άσος ημίχρονο αλλά και τελικό προσφέρεται στο 2.55.

Το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες προσφέρεται στο 1.90, ενώ το να επιτευχθούν 2-3 γκολ δίδεται στο 1.98.

Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε!
Betsson Million: To παιχνίδι του 1.000.000€ έφτασε! 21 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το over 1.5 από ημίχρονο προσφέρεται στο 2.87, ενώ η πιθανότητα να δοθεί έστω και ένα πέναλτι στο ματς “φιγουράρει” στο 2.5.

Τέλος στα ειδικά παικτών, η ασίστ του Μπερνάρ δίδεται στο 3,5, ενώ το να σκοράρουν Φώτης Ιωαννίδης ή Αϊτόρ δίδονται στο 3.50 και 3.70 αντίστοιχα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.