ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ρέντη: Βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας στα χέρια του 18χρονου

Οι Αρχές «έδεσαν» τη δικογραφία για τον 18χρονο συλληφθέντα για την επίθεση σε αστυνομικό των ΜΑΤ έξω από το «Μελίνα Μερκούρη».

Ρέντη: Βρέθηκαν ίχνη πυρίτιδας στα χέρια του 18χρονου

Το τελευταίο στοιχείο που έλειπε από τους αστυνομικούς για να «δέσουν» τις κατηγορίες κατά του 18χρονου που ομολόγησε πως χτύπησε αστυνομικό με φωτοβολίδα έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», έφτασε στα χέρια των Αρχών.

Όπως ανέφερε το MEGA, τα αποτελέσματα από τα τεστ για πυρίτιδα από τα δάχτυλα του 18χρονου ήταν θετικά, δηλαδή είχε χρησιμοποιήσει φωτοβολίδα το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου.

Το σκέλος ήταν περισσότερο τυπικό ωστόσο αυτό που παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το γεγονός πως σήμερα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη ΓΑΔΑ και ο αδερφός του 18χρονου, ένας 16χρονος, ο οποίος υπέπεσε σε αντιφάσεις και πάρθηκε και από τα χέρια του δείγμα για τον εντοπισμό πυρίτιδας.

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό
Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα για τον Παναθηναϊκό 10.152 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: newsbomb.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.