ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πριν πιάσετε στο στόμα σας τον πατέρα με το παιδί του, κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη

Ένα ρεσιτάλ εντυπώσεων που έχει αρχίσει η κυβέρνηση μέσω διαρροών από την περασμένη Παρασκευή, γιγαντώνεται μέρα με την ημέρα και προφανώς δεν υπάρχει καμία αιδώς για «φρένο», ούτε φυσικά για ανάληψη ευθυνών.

Πριν πιάσετε στο στόμα σας τον πατέρα με το παιδί του, κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη

Μερικές φορές είναι σαφώς προτιμότερο να σιωπάς, παρά να μιλάς, αλλά είναι απόλυτα κατανοητό ότι όταν μπαίνεις στον στίβο της πολιτικής (στην όποια μορφή της) να αναγκάζεσαι να βγαίνεις μπροστά και να προσπαθείς να δικαιολογείς καταστάσεις, για τις οποίες –κακά τα ψέματα- δεν μπορείς να πείσεις κανέναν. Τα κακά του επαγγέλματος…

Όσο και να προσδοκάς ότι οι επικλήσεις στο συναίσθημα ή οι συγκινησιακές τοποθετήσεις περί οικογένειας, θα οδηγήσουν ακόμα και τους μη φανατικούς σου οπαδούς να σε δουν με μια συμπάθεια και τους μη σχετικούς σε ένα σημαντικό κοινωνικό ζήτημα να γνέψουν συγκαταβατικά σκεπτόμενοι κάτι σαν: «ναι, ίσως να έχουν δίκιο», όσα έχουν συμβεί στην πραγματική ζωή έρχονται μπροστά σου, σε κάθε τοποθέτηση και απλά σε δείχνουν με το δάκτυλο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.975 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.