ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Όρθιος» στην Καλαμάτα ο Παναθηναϊκός Β!

Ο Παναθηναϊκός Β΄ αναδείχθηκε ισόπαλος με την Καλαμάτα εκτός έδρας, στην πρώτη αγωνιστική του β΄ γύρου στη Super League 2.

«Όρθιος» στην Καλαμάτα ο Παναθηναϊκός Β!

«Όρθιος» στην Καλαμάτα ο Παναθηναϊκός Β!

Οι «πράσινοι» σε ένα ισορροπημένο ματς στην παραλία στάθηκαν σωστά απέναντι στην ομάδα της Μεσσηνίας, την οποία θα μπορούσαν να κερδίσουν, αν ήταν πιο εύστοχοι, ωστόσο κατάφεραν να φύγουν με το 0-0 και να κλείσουν με ισοπαλία τον πρώτο γύρο της Super League 2.

Το ματς ξεκίνησε με την Καλαμάτα να κερδίζει πέναλτι στο 20′ και τον Μαργκόνο να αποκρούει την εκτέλεση του Μπαράλες. Λίγο αργότερα το “τριφύλλι” έφτασε κοντά στο γκολ με τον Σαρδέλη να μην μπορεί να σπρώηει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ λίγο αργότερα το σουτ του Φουρτάδο, πέρασε άουτ.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.737 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός Β΄ απείλησε όταν στο 84ο λεπτό έφυγε ωραία στην αντεπίθεση, ο Τουρκοχωρίτης έκανε το γύρισμα στην περιοχή, αλλά η άμυνα της Καλαμάτας έδιωξε.

Καλαμάτα (Μ. Χάβος): Γιαννίκογλου, Ραπόζο, Κωστούλας (46΄Δημόπουλος), Αρίμπας, Βαλεριάνος, Κατάλντι (85΄Καραγκούνης), Παπατόλιος (55΄ Αλβες), Τάτος, Ακόστα, Αρναρέλλης (55΄ Ρόβας), Μπαράλες (77΄ Πασάς).

Παναθηναϊκός Β΄(Σ. Αντωνίου): Μαργκόνο, Σιδεράς, Φικάι, Μαρτίνης, Κυριόπουλος (70΄ Αθανασακόπουλος), Φουρτάδο, Κρυπαράκος, Σαρδέλης (74΄ Προδρομίτης), Τουρκοχωρίτης, Καραμπάς (62΄ Βουτσάς), Λιούμης (74΄ Νταμπίζας)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.