ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Aνακοίνωση Παναθηναϊκού Α.Ο. για τη διαιτησία με Αστέρα: «Ως εδώ…»

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία της οποίας έτυχε στην Τρίπολη και το πέναλτι που δεν του δόθηκε.

Aνακοίνωση Παναθηναϊκού Α.Ο. για τη διαιτησία με Αστέρα: «Ως εδώ…»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Συλλόγου εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε από τη διαιτησία της κ. Αντωνίου και ειδικά για τη φάση του πέναλτι που δεν δόθηκε στο 72΄ στη Χάρις.

Επρόκειτο για μια καταφανέστατη περίπτωση και απορούμε γιατί δεν εφάρμοσε την εσχάτη των ποινών σε μια τόσο εξόφθαλμη φάση.

Η ίδια ρέφερι είχε δώσει με χαρακτηριστική ευκολία ανύπαρκτο πέναλτι ωστόσο σήμερα έδειξε ότι δεν ήθελε να σφυρίξει τον κανονισμό.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 1.472 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία της για το μέλλον και ελπίζουμε να μην τύχουμε αντίστοιχης αντιμετώπισης στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Είναι άδικο σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα να παίζει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του η διαιτησία και να μην παίζεται επί ίσοις όροις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.