ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Πρέπει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες όσο γρηγορότερα γίνεται – Δεχόμαστε πολλά εύκολα γκολ τελευταία»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι με σκορ 3-2 από τον Ατρόμητο για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Γιοβάνοβιτς: «Πρέπει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες όσο γρηγορότερα γίνεται - Δεχόμαστε πολλά εύκολα γκολ τελευταία»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς;

«Δεν ήμασταν καλοί, αλλά σίγουρα και τα γκολ που δεχτήκαμε είναι κάτι που τελευταία γίνεται συχνά, κάνουμε πολλά λάθη και δεχόμαστε εύκολα τα γκολ και αυτό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την προσπάθειά μας», είπε αρχικά.

Για το τι τον προβληματίζει: «Η ευκολία που τρώμε τα γκολ» απάντησε, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν έχει εξήγηση: «Δεν είναι ώρα να το εξηγήσουμε», ανέφερε. «Είμαστε μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει, να παλέψει για τον τίτλο. Πρέπει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, να προσπαθήσουμε να επανέλθουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται», κατέληξε.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.060 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.