ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Καθαρίζει» το μυαλό του και πάει μόνο για νίκη στον Βόλο

O Παναθηναϊκός δεν έχει χρόνο για να αναλύσει τι έφταιξε στο Περιστέρι και πρέπει να σηκώσει κεφάλι, να καθαρίσει το μυαλό και να πάει στον Βόλο για τη νίκη.

Παναθηναϊκός: «Καθαρίζει» το μυαλό του και πάει μόνο για νίκη στον Βόλο

Ήττα στο Περιστέρι, ώρα ανασύνταξης και μόνο νίκη στο Βόλο. Αυτές είναι οι σκέψεις στον Παναθηναϊκό μετά την κάκιστη εμφάνιση και ήττα στο Περιστέρι με σκορ 2-1 από τον Ατρόμητο.

Οι «πράσινοι» ήταν η σκία του εαυτού τους στο ματς της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και «μοιραία» γνώρισαν την τρίτη του της ήττα με την οποία έπεσαν από την κορυφή.

Δεδομένα οι «πράσινοι» δεν έχουν χρόνο για να αναλύσουν τι έφταιξε στο Περιστέρι και πρέπει να σηκώσουν κεφάλι, να καθαρίσουν το μυαλό τους και να προετοιμαστούν κατάλληλα για να πάρουν το ματς στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο που θα είναι και το τελευταίο του 2023.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.144 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το «τριφύλλι» θα ξεκινήσει από σήμερα την προετοιμασία και θα αναχωρήσει αύριο για την πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Σκοπός είναι η νίκη και μόνο η νίκη και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα για αυτόν τον σκοπό.

Μέσα σε όλα στον Παναθηναϊκό σήμερα περιμένουν την τελική διάγνωση για Χουάνκαρ και Βαγιαννίδη που έχουν υποστεί κάκωση, σε γόνατο και τετρακέφαλο αντίστοιχα, ενώ υπάρχει και αναμονή για Τζούριτσιτς ο οποίος ταλαιπωρείται από οίδημα στη γάμπα και έχασε τα τελευταία δυο ματς. Εκτός ήταν και ο Βέρμπιτς με ίωση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.