ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα για Βόλο

Δείτε ποια είναι η επικρατέστερη ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Βόλο.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα για Βόλο

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League όπου και θα αναζητήσει τη νίκη προκειμένου να κλείσει τη χρονιά με θετικο τρόπο μετά και την ήττα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει στη διάθεσή του τους Χουάνκαρ, Βαγιαννίδη, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Βέρμπιτς, Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον και για αυτόν τον λόγο οι αμυντικοί που θα αγωνιστούν είναι “σίγουροι”, ενώ και οι επιλογές στον άξονα είναι συγκεκριμένες.

Η ενδεκάδα όπως όλα δείχνουν λοιπόν θα αποτελείται από τους Λοντίγκιν, Κώτσιρα, Γέντβαϊ, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς. Στο κέντρο θα είναι οι Αράο-Βιλένα με τον Μπερνάρ σε ελεύθερο ρόλο, ενώ στην επίθεση θα παίξουν οι Παλάσιος, Μαντσίνι και Ιωαννίδης.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.014 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συντοπικά:

Παναθηναϊκός: Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης

Θυμίζουμε ότι η αποστολή απαρτίζεται από τους:

Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Ρούμπεν, Ζέκα, Κλέινχεϊσλερ, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Αϊτόρ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγεφ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.