ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Καμία σεζόν δεν είναι αποτυχημένη από τον Δεκέμβριο

Ο Παναθηναϊκός δεν θα συνεχίσει στην Ευρώπη καθώς ηττήθηκε από τη Μόντσα στο δεύτερο ματς του Challenge Cup, απώλεσε τον έναν στόχο, αλλά η χρονιά επ' ουδενί δεν θα πρέπει να θεωρείται χαμένη.

Παναθηναϊκός: Καμία σεζόν δεν είναι αποτυχημένη από τον Δεκέμβριο

Ευρώπη τέλος για τον Παναθηναϊκό που αποκλείστηκε από το Challenge Cup, γνωρίζοντας τη δεύτερη ήττα από την Μόντσα στη φάση των “16”.

Οι “πράσινοι” ήταν πολύ δύσκολο να κοντράρουν τη συγκεκριμένη ομάδα, καθώς επρόκειτο για το φαβορί του θεσμού και μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και πλέον κάνουν focus στις εγχώριες υποχρεώσεις τους.

Σίγουρα η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου δεν διεκδικεί “δάφνες” πολύ θεαματικού βόλεϊ ως τώρα, αφού συγκυρίες την έχουν φέρει στη 2η θέση του πρωταθλήματος με 7 νίκες σε 8 ματς, ευρωπαϊκό αποκλεισμό και ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 154 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός καλείται να βγάλει αντίδραση αφού δεδομένα η χρονιά δεν έχει χαθεί και είναι μέσα στους 3 από τους 4 πλέον στόχους του. Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα πράγματα στα τελευταία ματς δεν κυλούν ομαλά με το “τριφύλλι” να περιμένει πολλά κυρίως από τον Ερνάντες. Οι ατυχίες ξεκίνησαν από νωρίς με την απώλεια του Επ την οποία κλήθηκε να αντικαταστήσει αμέσως ο Παναθηναϊκός, παίρνοντας τον Αγκίρε Ιερεθουέλο. Ο έμπειρος Κουβανός πασαδόρος είναι εξαιρετικός παίκτης, αρκετά αθλητικός με πολύ καλό σερβίς και ξέρει να μοιράζει παιχνίδι. Ωστόσο δεν τον έχουμε δει πολύ εξαιτίας ενός τραυματισμού που είχε αλλά και της ίωσης που τον ταλαιπώρησε.

Το rotation είναι στοιχειωδώς “κλειστό” αλλά το χειρότερο νέο για τον Παναθηναϊκό είναι οι εμφανίσεις του Γίρι Κόβαρ. Η ποιότητα του Ιταλού είναι αδιαμφισβήτητη! Είναι σπουδαίος παίκτης και δεν χρειάζεται να το αποδείξει στον Παναθηναϊκό. Το αποδεικνύουν τα κατορθώματα του στην Ιταλία, αλλά και το βιογραφικό του. Ωστόσο, φέτος δείχνει αρκετά κουρασμένος, δέχεται πιο εύκολους πόντους, η υποδοχή του “σπάει” ευκολότερα, ενώ η “σπίθα” στις κρίσιμες επιθέσεις, σβήνει ορισμένες φορές. Προφανώς, περνά ένα κακό φεγγάρι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μπει στα… μανταλάκια! Το επίπεδο και η προσωπικότητα του είναι τόσο μεγάλου βεληνεκούς που ξέρει πως θα βγάλει αντίδραση.

Το θετικό στοιχείο για τον φετινό Παναθηναϊκό είναι ότι μπορεί να διεκδικήσει με μεγαλύτερη “άνεση” τουλάχιστον δυο τίτλους, ενώ ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός θα του δώσει το δικαίωμα να δουλέψει στις αδυναμίες του και να κατακτήσει ό,τι βρεθεί στο διάβα του.

Υπομονή και στήριξη σε ένα τμήμα που το αξίζει και το έχει ανάγκη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.