ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: To μήνυμα του Λεσόρ μετά τον τραυματισμό του (Pic)

Ο Ματίας Λεσόρ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter θέλησε να αποστείλει ένα μήνυμα προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για τον τραυματισμό του.

Παναθηναϊκός: To μήνυμα του Λεσόρ μετά τον τραυματισμό του (Pic)

Πέραν της δεδομένης χαράς που ύπάρχει στον Παναθηναϊκό AKTOR για τις δυο σπουδαίες νίκες σε Μονακό και Μιλάνο για τη Euroleague, ήρθε και η ανακούφιση για τον Ματίας Λεσόρ.

Ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR αποχώρησε υποβασταζομενος στο ματς με την Αρμάνι στο Μιλάνο για την 16η αγωνιστική της Euroleague με αποτέλεσμα να μην βγάλει το ματς εξαιτίας ατσαλης πτώσης που είχε στο παρκέ.

Με την επιστροφή της ομάδας στο ην Αθήνα ο Λεσόρ υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις οι οποίες δεν έδειξαν τίποτα σοβαρό, ωστόσο ο Γάλλος πονάει και θα πάει συντηρητικά τις επόμενες ημέρες.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.592 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Λεσόρ, μέσω του Twitter απέστειλε μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας, ευχαριστώντας τους για το ενδιαφέρον τους.

«Σας ευχαριστώ όλους για τα ευγενικά μηνύματα και την ανησυχία ότι τα πάω πολύ καλύτερα μόνο με τον πόνο, αλλά θα είμαι εντάξει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 28χρονος σέντερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.