ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Διαζύγιο» στον Ερυθρό Αστέρα πριν το ΟΑΚΑ

Λίγες ημέρες πριν κατηφορήσει στο ΟΑΚΑ για το ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε ότι παίκτης του αποχωρεί από το ρόστερ.

«Διαζύγιο» στον Ερυθρό Αστέρα πριν το ΟΑΚΑ

O Παναθηναϊκός AKTOR θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά στην Ευρωλίγκα καθώς την Πέμπτη (28/12) υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ για την 17η αγωνιστική.

Οι “πράσινοι” υποδέχονται την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία ωστόσο έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετές περιπτώσεις παικτών όπως εκείνη του Νέιπιερ.

Ωστόσο λίγες μέρες πριν μπει στο αεροπλάνο για Αθήνα, η ομάδα του Βελιγραδίου ανακοίνωσε το διαζύγιο με έναν πάικτη.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 37.134 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε ποιος είναι εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.