ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έκανε… follow τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR ο Ντόρσεϊ! (Pic)

Bόμβα από τον Τάιλερ Ντόρσεϊ! Ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας γκαρντ, έκανε... follow, τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR!

Έκανε... follow τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR ο Ντόρσεϊ! (Pic)

Άναψε φωτιές ο Τάιλερ Ντόρσεϊ!

Ο διεθνής με την Εθνική Ελλάδας γκαρντ, ο οποίος αγωνίζεται στη Φενέρμπαχτσε προχώρησε σε μια κίνηση αν μη τι άλλο παράξενη!

Συγκεκριμένα, ο Ντόρσεϊ έκανε… follow τη σελίδα του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR στο Instagram, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο αν και το προφίλ της ομάδας έχει κάνει… follow-back τον διεθνή παίκτη!

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.408 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι το όνομα του Ντόρσεϊ είχε ακουστεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο, ο Παναθηναϊκός AKTOR, όπως είχε δηλώσει και ο Σάνι Μπετσίροβιτς έχει “κλείσει” το ρόστερ του!

Πάντως αξίζει να σημειωθεί, ότι η Φενέρ άλλαξε πρόσφατα προπονητή με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να αντικαθιστά τον Δημήτρη Ιτούδη και να βρίσκεται ακόμη σε περίοδο προσαρμογής!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.