ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέος χαμός με Ντόρσει και Παναθηναϊκό!

To follow του Τάιλερ Ντόρσεϊ στον Παναθηναϊκό AKTOR έχει ανάψει φωτιά στο Twitter!

Νέος χαμός με Ντόρσει και Παναθηναϊκό!

Η μπασκετική Ευρώπη τρέμει συνθέμελα!

Από το βράδυ το Χριστουγέννων, μια κίνηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ άναψε φωτιές, αφού ο διεθνής με την Εθνική ομάδα, γκαρντ και σημερινός παίκτης της Φενέρμπαχτσε, ακολούθησε το προφίλ του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR στο Instagram!

Η κίνηση αυτή μόνο ως αναμενόμενη δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, καθώς ο τεχνικός διεθυντής της ομάδας, Σάνι Μπετσίροβιτς έχει ξεκαθαρίσει ότι ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει το ρόστερ του!

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.053 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά το follow του Ντόρσεϊ έχει βαλει φωτιά στο Twitter!

Η κίνηση αυτή του άσου της Φενέρ δεν έχει γίνει αντιληπτή μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Τουρκία. Τα ΜΜΕ στη γειτονική χώρα αναφέρουν την ενέργεια αυτή του Ντόρσεϊ και μάλιστα πολλά από αυτά, όπως και Τούρκοι δημοσιογράφοι την χαρακτηρίζουν ως «περίεργη» καθώς ο παίκτης δείχνει να υπολογίζεται κανονικά από τον νέο προπονητή της Φενέρ, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Προφανώς η κίνηση αυτή μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα δεδομένου του χρόνου συμμετοχής που έχει φέτος ο Ντόρσεϊ με τη Φενέρ, αλλά και μόνο το γεγονός ότι οι Τούρκοι μιλούν για μια κίνηση παράξενη από την πλευρά του Έλληνα γκαρντ, τότε θα πρέπει να υπάρχει αναμονή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.