ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Απίστευτο: Xoύλιγκαν μεταμφιέστηκε σε βολεϊμπολίστα για να αποφύγει τη σύλληψη στου Ρέντη!

Αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού, στου Ρέντη!

Απίστευτο: Xoύλιγκαν μεταμφιέστηκε σε βολεϊμπολίστα για να αποφύγει τη σύλληψη στου Ρέντη!

Αδιανόητες αποκαλύψεις για τα επεισόδια στου Ρέντη στις 7 Δεκεμβρίου που επέφεραν τον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, Γεώργιου Λυγγερίδη.

Συγκεκιμένα το dikisports.blogspot.com αποκαλύπτει πως ένας από τους καθοδηγητές των επεισοδίων έξω από το κλειστό του Ρέντη, που είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού, ντύθηκε με στολή βολεϊμπολίστα προκειμένου να φύγει από το χώρο του γηπέδου και να αποφύγει την προσαγωγή από την αστυνομία. «Τον πρόδωσε η αποθήκη με τις φωτοβολίδες», αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν άλλα 15 με 20 άτομα που ήταν στο σημείο των επεισοδίων, αλλά λειτουργούσαν ως ομάδα αντιπερισπασμού. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά αναμένονται μαζικές συλλήψεις για τα γεγονότα που οδήγησαν στον τραγικό θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 335.202 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Καλημέρα» που ακούμε και βλέπουμε στους δέκτες μας. Ο Γιώργος Αυτιάς ζητά και παίρνει απαντήσεις από εκείνους που αποφασίζουν. Βρίσκεται δίπλα μας, γιατί έχει αναπτύξει μία κοινή γλώσσα επικοινωνίας με το τηλεοπτικό κοινό. Με έμφαση σε όσα αφορούν την κοινωνία, τον άνθρωπο, όλους εμάς. Συνεπής στον αγώνα για ενημέρωση, ο Γιώργος Αυτιάς επιστρέφει πρώτος στις οθόνες μας, για τη δική του, ουσιαστική «Καλημέρα»." />

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.