ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το 2023 επέστρεψε στην κανονικότητα, το 2024 να καθιερωθεί στην κορυφή

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά της επιστροφής του στα υψηλά στάνταρ που τον είχε συνηθίσει όλη η Ευρώπη, θέτοντας ταυτόχρονα τις βάσεις για να δρέψει με το νέο έτος τους καρπούς της προσπάθειάς του.

Το 2023 επέστρεψε στην κανονικότητα, το 2024 να καθιερωθεί στην κορυφή

Μια ιδιαίτερη χρονιά ολοκληρώθηκε για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό στο παρκέ.

Η νίκη κόντρα στο Μαρούσι δεν γινόταν να αμφισβητηθεί και μάλιστα ήρθε με ιδανικό τρόπο για τον Εργκίν Αταμάν, αφού το πρόγραμμα συνεχίζει να είναι απαιτητικό και εξαντλητικό. Κατάφερε να ξεκουράσει παίκτες-κλειδιά όπως οι Σλούκας, Μήτογλου, Λεσόρ και Ναν, ενώ παράλληλα είδε παίκτες όπως οι Λούκα Βιλντόζα και Όλεκ Μπαλτσερόφσκι να δείχνουν μετά από αρκετό καιρό δείγμα του ταλέντου που δεδομένα διαθέτουν.

Διαβάστε λεπτομέρειες εδώ

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 30.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.