ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καταιγιστικός Παναθηναϊκός απέναντι στον Ηρακλή!

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με νίκη το 2024 και στο μπάσκετ γυναικών αφού επικράτησε με 105-50 του Ηρακλή στην αυλαία του Α’ γύρου του πρωταθλήματος.

Καταιγιστικός Παναθηναϊκός απέναντι στον Ηρακλή!

Οι «πράσινες» πέτυχαν την ενδέκατη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες, διατηρώντας το αήττητο και την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Πρώτη σκόρερ ήταν η Σταμολάμπρου με 19π., ενώ double double πέτυχαν οι Τσβίτκοβιτς (18π., 10ριμπ.) και Αλέιν (14π.,10 ριμπ.). Διψήφιες ήταν και οι Αλεξανδρή (10π.), Τζόουνς (12π.) και Χαιριστανίδου (15π.). Αξίζει να σημειωθεί ότι η κόουτς Καπογιάννη έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές της.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε καλά και με πολυφωνία στην επίθεση κατάφερε να «χτίσει» διαφορά +11 (18-7) στα μισά του δεκαλέπτου. Το «τριφύλλι» κράτησε τον Ηρακλή χωρίς σκορ για τα επόμενα τρία λεπτά ενώ άνοιξε κι άλλο την ψαλίδα στο +17 (28-11) για το τέλος της πρώτης περιόδου.

Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας!
Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας! 4.982 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τον ίδιο ρυθμό συνέχισαν οι «πράσινες» γράφοντας το +20 (33-13) στα πρώτα λεπτά της περιόδου. Η κόουτς άνοιξε το ροτέισον και έδωσε χρόνο συμμετοχής και στις νεαρές αθλήτριές της από το πρώτο μισό του αγώνα. Με καλή επιθετική και αμυντική λειτουργία διατήρησαν τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα στο ημίχρονο (56-24).

Με την επιστροφή στο παρκέ η εικόνα του αγώνα παρέμεινε ίδια με τον Παναθηναϊκό να διευρύνει ακόμη περισσότερο το σκορ. Με σερί 25-13 έκλεισε το δεκάλεπτο με +44 (81-37).

Διαδικαστική ήταν η τελευταία περίοδος με το σκορ να επιτρέπει στην Ελένη Καπογιάννη να δοκιμάσει διάφορα σχήματα με όλες τις παίκτριες να παίρνουν χρόνο. Το τελικό σκορ ήταν 105-50.

Η προπονήτρια της ομάδας, Ελένη Καπογιάννη δήλωσε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από το σημερινό παιχνίδι. Κρατάω ότι έδωσα χρόνο συμμετοχής και στις νεαρές αθλήτριες, οι οποίες ανταποκρίθηκαν στο ρόλο τους. Θα συνεχίσω να δίνω χρόνο αρκεί να κερδίζουν τη συμμετοχή τους μέσα από τις προπονήσεις».

Δεκάλεπτα: 28-11, 56-24, 81-37, 105-50.

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη Ελένη): Σταμολάμπρου 19, Παυλοπούλου 4, Καμπάκα, Τσβίτκοβιτς 18, Μπάτσιου, Σωτηρίου 8, Πατσιατζή, Αλεξανδρή 10(2), Τζόουνς 12(2), Αλέιν 14, Χαιριστανίδου 15, Υφαντοπούλου 5 (1).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.