ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βγήκε η διάγνωση για Βιλντόζα: Υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου – Μπαίνει χειρουργείο!

Ο Λούκα Βιλντόζα υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου και την Τρίτη θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Βγήκε η διάγνωση για Βιλντόζα: Υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου - Μπαίνει χειρουργείο!

Άσχημα είναι τα νέα στις τάξεις του Παναθηναϊκού, καθώς όπως έγινε γνωστό ο Λούκα Βιλντόζα υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου αριστερού γόνατος και την Τρίτη (10/1) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Αργεντίνος γκαρντ των πρασίνων υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου αριστερού γόνατος και την Τρίτη (10/1) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να λύσει το πρόβλημα, με το διάστημα της απουσίας του να υπολογίζεται στον έναν μήνα.

Μετά τον Ιωάννη Παπαπέτρου και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο Λούκα Βιλντόζα θα είναι ο τρίτος παίκτης του Παναθηναϊκού που θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου την τρέχουσα περίοδο.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.553 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.