ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Φατίχ Τερίμ για την ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό

Οι σκέψεις του Φατίχ Τερίμ και η πιθανή ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Φατίχ Τερίμ για την ενδεκάδα κόντρα στον Ολυμπιακό

Η μεγάλη ώρα του ντέρμπι έφτασε.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στις 21:30 τον Ολυμπιακό για τη φάση των “16” του Κυπέλλου, όπου θα αναζητήσει τη νίκη που θα ισοδυναμεί με προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του θεσμού, ενόψει και της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Οι “πράσινοι” βρίσκονται εδώ και περίπου 20 ημέρες υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ, με τον Τούρκο να έχει ένα 2/2 στο πρωτάθλημα και να είναι έτοιμος για τις προκλήσεις με Ολυμπιακό για Κύπελλο και ΑΕΚ για πρωτάθλημα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.229 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Τούρκος τεχνικός δεν υπολογίζει στον Παλάσιος που θα μείνει εκτός για ακόμη δυο εβδομάδες, αλλά και στους τραυματίες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν που απουσιάζουν καιρό. Εκτός είναι και ο Μπαρτ Σένκεφελντ ο οποίος εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπώρησε το τελευταιο 10ημερο, κρίθηκε ανέτοιμος.

Τα “χαρτιά” του έμπειρου προπονητή παραμένουν κλειστά αφού ο ίδιος, δεν έχει “μάθει” 100% την ομάδα και συνεχίζει να δοκιμάζει πράγματα, έχοντας χρησιμοποιήσει στα δυο πρώτα του ματς όλους τους ποδοσφαιριστές πλην του Γιάννη Κώτσιρα.

Επομένως η συζήτηση περί ενδεκάδας μόνο ασφαλής δεν μπορεί να είναι ωστόσο μια εκτίμηση σίγουρα μπορεί να γίνει.

Ο Μπρινιόλι λοιπόν ίσως επιστρέψει στην εστία. Προβάδισμα για το δεξί άκρο έχει ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ενώ στο αριστερό ίσως προτιμηθεί ο Μλαντένοβιτς, με το κέντρο της άμυνας να είναι το μόνο “σίγουρο” με τους Αράο και Γεντβάι να είναι αυτοί που πρόκειται να αγωνιστούν εκεί.

Στο κέντρο λογικά θα αγωνιστεί ο Ρούμπεν Πέρεθ και όχι ο Ζέκα, με τον Βιλένα “μέσα αριστερά” και τον Μπερνάρ σε ελεύθερο ρόλο. Ερωτηματικό στην επίθεση υπάρχει.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι να ξεκινήσει η τριάδα Αϊτορ, Μαντσίνι και Ιωαννίδης. Ωστόσο, δεν αποκλείεται και εκεί να δούμε αλλαγές, όπως παράδειγμα τον Σπόραρ να παίρνει φανέλα βασικού και έναν εκ των Τζούριτσιτς ή Βέρμπιτς να ξεκινούν στην ενδεκάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.