ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έλληνες σκόρερ σε ντέρμπι αιωνίων για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια

20 χρόνια πίσω πρέπει να γυρίσει κανείς για να βρει αιώνιο ντέρμπι με δυο Έλληνες σκόρερ.

Έλληνες σκόρερ σε ντέρμπι αιωνίων για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια

Οι «αιώνιοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τα γκολ του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου και του Φώτη Ιωαννίδη να κρίνουν το τελικό 1-1.

Αυτή, μάλιστα ήταν η πρώτη φορά μετά από σχεδόν 20 χρόνια που υπήρξε Έλληνας σκόρερ για αμφότερες τις δύο ομάδες σε μεταξύ τους ντέρμπι.

Όπως αναφέρει το Soccerbase, στις 18 Απριλίου του 2004 ήταν η τελευταία φορά πριν το χθεσινό ματς που υπήρξαν Έλληνες σκόρερ σε ντέρμπι «αιωνίων» και για τις δύο ομάδες.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το αποτέλεσμα ήταν και τότε ισόπαλο (2-2), με τον Γιάννη Γκούμα και τον Άγγελο Μπασινά να είναι οι σκόρερ του Παναθηναϊκού, με τον Ιεροκλή Στολτίδη και τον Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς να σκοράρουν για τον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.