ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

FIFPRO: Η κροτίδα στον Χουάνκαρ ανάμεσα στα τέσσερα πιο σοβαρά επεισόδια της τρέχουσας σεζόν (pic)

Σύμφωνα με την FIFPRO, Η κροτίδα που έπεσε δίπλα στον Χουάνκαρ στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ήταν ένα από τα τέσσερα πιο σημαντικά επεισόδια.

FIFPRO: Η κροτίδα στον Χουάνκαρ ανάμεσα στα τέσσερα πιο σοβαρά επεισόδια της τρέχουσας σεζόν (pic)

Μίας έκθεση 28 σελίδων δημοσίευσε η Παγκόσμια Ένωση Παικτών (FIFPRO), η οποία αφορούσε τον αντίκτυπο της βίας προς τους ποδοσφαιριστές στο χώρο εργασίας τους και συμπεριέλαβε στα τέσσερα πιο σημαντικά επεισόδια της σεζόν εκείνο με την κροτίδα στον Χουάνκαρ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Στον συγκεκριμένο απόσπασμα που αφορά το συμβάν αυτό αναφέρει:

«ΕΛΛΑΔΑ-Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού Χουάν Κάρλος Πέρεθ Λόπεθ (Χουάνκαρ) μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις μετά το χτύπημα από κροτίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την ελληνική Superleague, με συνέπεια το παιχνίδι να διακοπή μετά από 55 λεπτά. Το ντέρμπι που αναφέρεται ως “το ντέρμπι των αιώνιων εχθρών”, έχει στιγματιστεί από άσχημες σκηνές στο παρελθόν, με μία από αυτές το 2019, όταν ο αγώνας (σ.σ: στο ΟΑΚΑ) διακόπηκε, όταν οι οπαδοί συγκρούστηκαν με την αστυνομία», αναφέρεται στην ενότητα «ασφάλεια στο χώρο εργασίας-Μέχρι τώρα αυτή τη σεζόν»

fifpro.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 8η θέση της σχετικής λίστας (ανάμεσα σε 41 ενώσεις) βάσει των όσων περιστατικών βίας αναφέρονται στην έκθεση, η οποία αφορά τη σεζόν 2022-2023. Βρίσκεται πίσω μόνο από τις Αγγλία, Ιταλία, Γερμανία, Πορτογαλία, Ισπανία, Πολωνία και Γαλλία.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.135 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.