ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Περιμένει σήμερα τον Ακαϊντίν – Φορτσάρει για τον επόμενο και στο “βάθος” ΑΕΚ

O Παναθηναϊκός συμφώνησε οριστικά με τη Φενέρμπαχτσε για τον δανεισμό του Ακαϊντίν, περιμένει σήμερα τον παίκτη στην Αθήνα και... φορτσάρει για τις επόμενες κινήσεις του!

Παναθηναϊκός: Περιμένει σήμερα τον Ακαϊντίν - Φορτσάρει για τον επόμενο και στο

Ολοκλήρωσε τη δεύτερη μεταγραφή του και συνεχίζει να ενισχύεται ο Παναθηναϊκός!

Οι “πράσινοι” συμφώνησαν πλήρως με τη Φενέρμπαχτσε για τον δανεισμό του Σαμέτ Ακαϊντίν ως το καλοκαίρι του 2024 με οψιόν αγοράς, περιμένουν σήμερα τον παίκτη στην Αθήνα για ιατρικά και υπολογίζουν στο υψηλόσωμο στόπερ για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό!

Ωστόσο το «τριφύλλι» δεν σταματά εκεί αφού θα φορτσάρει για την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ. Στη λίστα υπάρχει και το όνομα του Βραζιλιάνου αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού, Βικτορ Ούγκο, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Φατίχ Τερίμ, από τη θητεία του στην Τράμπζονσπορ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση και σε άλλες θέσεις.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.083 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μεταξύ άλλων ο Παναθηναϊκός, προετοιμάζεται πυρετωδώς για το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Ο Φατίχ Τερίμ, δεν θα υπολογίζει στον Φίλιπ Τζούριτσιτς ο οποίος έχει υποστεί μια θλάση α’ βαθμού στον ορθό μηριαίο και θα χάσει και το ματς στη Φιλαδέλφεια αλλά και τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη. Σήμερα θα επανεκτιμηθεί και η κατάσταση του Άνταμ Τσέριν που έχει μια ενόχληση στον ορθό μηριαίο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.