ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Χτύπημα» Γιαννακόπουλου για Χεζόνια και Ταβάρες (Vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε αναφορικά με το δημοσίευμα της Μarca για πρόταση του Παναθηναϊκού σε Χεζόνια και Ταβάρες!

«Χτύπημα» Γιαννακόπουλου για Χεζόνια και Ταβάρες (Vid)

Σαν «βόμβα» έσκασε το μεσημέρι της Παρασκευής (12/1) το δημοσίευμα της Μarca περί πρότασης του Παναθηναϊκού AKTOR σε Μάριο Χεζόνια και Έντι Ταβάρες!

Συγκεκριμένα η Marca στο κείμενο αυτό αναφέρει ότι ειδικά οι δύο πρώτες περιπτώσεις, του Ταβάρες και του Χεζόνια είναι αρκετά δύσκολες να έχουν ευτυχή κατάληξη επισημαίνοντας ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση και στους δύο παίκτες.

Λίγες ώρες μετά ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε μέσω instagram για το εν λόγω δημοσίευμα λέγοντας:

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.329 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ρε τόσο πολύ έχετε τρομοκρατηθεί εκεί στην Ισπανία; Βάζετε τη Μάρκα να γράφει δημοσιεύματα αρλούμπες για να μας κάνει μπουρ@@λο;»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.