ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κόντρα στα προβλήματα και με μοναδικό στόχο το διπλό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ εκτός έδρας(20:30, Cosmote Sport 1) και μοναδικό στόχο έχει το διπλό.

Κόντρα στα προβλήματα και με μοναδικό στόχο το διπλό

Ντέρμπι κορυφής για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, ο οποίος θα βρεθεί απόψε το βράδυ στην «OPAP Arena» για να αντιμετωπίσει τη δεύτερη της βαθμολογίας, ΑΕΚ, στο μεγάλο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Super League (20:30, Cosmote Sport 1).

Οι «πράσινοι» θα βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια με σκοπό να πάρουν το «διπλό» και να εδραιωθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, ανοίγοντας παράλληλα τη διαφορά τους από την «Ένωση» στο +5. Στον αντίποδα, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και με νίκη να προσπεράσει το «τριφύλλι» και να καθίσει εκείνη στην πρώτη θέση.

Για να φύγει με το διπλό την Ν. Φιλαδέλφεια ο Παναθηναϊκός δεν αρκεί να ξεπεράσει μονάχα το εμπόδιο της ΑΕΚ, αλλά να νικήσει και τα πολλά προβλήματα που έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο παρελθόν αλλά και τις τελευταίες ημέρες. Ο Φατίχ Τερίμ για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζει τους από καιρό τραυματίες Σεμπάστιαν Παλάσιος, Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ – Μπράουν, αλλά και τους Φίλιπ Τζούρισιτς, Άνταμ Τσέριν και Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, που τέθηκαν νοκ-άουτ τις προηγούμενες ημέρες.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.144 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ταυτόχρονα, εκτός είναι και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μετά την τελευταία ανακατωσούρα που έλαβε χώρα στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού αναφορικά με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ιταλού τερματοφύλακα, ο οποίος τίθεται πλέον εκτός ομάδας, έως το καλοκαίρι που θα αποχωρήσει οριστικά.

Από την άλλη, ο Ματίας Αλμέιδα δε θα έχει διαθέσιμους τους Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Μουκουντί, που βρίσκονται στις εθνικές τους ομάδες, αλλά και τον τραυματία, Γαλανόπουλο.

Αναφορικά με την πιθανή αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αυτή θα αποτελείται από τον Λοντίγκιν στην εστία, ο Χουάνκαρ θα καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Βαγιαννίδης το δεξί και οι Σένκεφελντ και Αράο τις δύο θέσεις στα στόπερ. Ο Ζέκα θα είναι το αμυντικό χαφ, με τους Βιλένα και Μπερνάρ να είναι οι άλλοι δύο στο χώρο του κέντρου. Από κει και μετά, ο Βέρμπιτς στα αριστερά και ο Μαντσίνι στα δεξιά, θα αγωνίζονται στα δύο «φτερά» της επίθεσης, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Ιωαννίδης, σε σχηματισμό 4-3-3.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Μοχάμεντ Αλ Χακίμ, από την πρώτη κατηγορία της UEFA. Ο Σουηδός ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Μεχμέτ Κούλουμ και Φρέντρικ Κλάιβερ, 4ος θα είναι ο Θανάσης Τζήλος, ενώ στο VAR θα καθίσουν ο γνώριμος Κροάτης, Ιβάν Μπέμπεκ με τον Μπουξμπάουμ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.