ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κόντρα στο Λαύριο για να συνεχίσει την αήττητη πορεία του

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λαύριο και μοναδικό στόχο έχει να συνεχίσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα(17:15, ΕΡΤ 3).

Κόντρα στο Λαύριο για να συνεχίσει την αήττητη πορεία του

Το «τριφύλλι» διανύει περίοδο φόρμας «τρέχοντας» ένα σερί από νικηφόρα αποτελέσματα στην Euroleague, ενώ παραμένει αήττητος στην Basket League. Αυτός είναι ο στόχος και στον σημερινό αγώνα για την ομάδα του Έργκιν Αταμάν, που θέλει να κάνει το 14/14 και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, την ώρα που το Λαύριο ψάχνει απεγνωσμένα νίκες για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Το σημαντικότερο νέο για το «τριφύλλι» είναι η επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου, που αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μετά από τρεις μήνες απουσίας. Από κει και πέρα, εκτός θα είναι ο τραυματίας Λούκα Βιλντόζα, αλλά και ο Λευτέρης Μαντζούκας που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την ίωση που τον ταλαιπωρεί.

Απουσίες έχει και η ομάδα του Λαυρίου, με τον Κώστα Μέξα να μην υπολογίζει στον Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του για να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία, ενώ νοκ άουτ εξαιτίας ίωσης θα είναι και ο Νόα Χόρχλερ.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 11.049 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Τηγάνης, Κατραχούρας και Αγγελής θα είναι οι τρεις διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.