Μπάσκετ

Κόντρα στο Λαύριο για να συνεχίσει την αήττητη πορεία του

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λαύριο και μοναδικό στόχο έχει να συνεχίσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα(17:15, ΕΡΤ 3).

Το «τριφύλλι» διανύει περίοδο φόρμας «τρέχοντας» ένα σερί από νικηφόρα αποτελέσματα στην Euroleague, ενώ παραμένει αήττητος στην Basket League. Αυτός είναι ο στόχος και στον σημερινό αγώνα για την ομάδα του Έργκιν Αταμάν, που θέλει να κάνει το 14/14 και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, την ώρα που το Λαύριο ψάχνει απεγνωσμένα νίκες για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Το σημαντικότερο νέο για το «τριφύλλι» είναι η επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου, που αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μετά από τρεις μήνες απουσίας. Από κει και πέρα, εκτός θα είναι ο τραυματίας Λούκα Βιλντόζα, αλλά και ο Λευτέρης Μαντζούκας που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την ίωση που τον ταλαιπωρεί.

Απουσίες έχει και η ομάδα του Λαυρίου, με τον Κώστα Μέξα να μην υπολογίζει στον Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του για να συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία, ενώ νοκ άουτ εξαιτίας ίωσης θα είναι και ο Νόα Χόρχλερ.

Οι Τηγάνης, Κατραχούρας και Αγγελής θα είναι οι τρεις διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης.

Exit mobile version