ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βέρμπιτς: «Ήταν πέναλτι, δε ξέρω γιατί δε το είδε ο διαιτητής στο VAR»

O Σλοβένος μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς, τόνισε ότι ο Ομπερλίν Πινέδα του έκανε πέναλτι στη φάση του 56ου λεπτού.

Βέρμπιτς: «Ήταν πέναλτι, δε ξέρω γιατί δε το είδε ο διαιτητής στο VAR»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βέρμπιτς:

«Στην Ελλάδα έτσι είναι τα ντέρπι, έχουν πίεση, ένταση και φωνές από τους πάγκους. Έτσι είναι το τίμημα για την πρώτη θέση. Αξίζαμε τη νίκη παίξαμε καλά, μπορούσαμε όμως και να χάσουμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, προχωράμε κρατάμε τον βαθμό».

Για το πέναλτι: «Όταν πήρα τη μπάλα έκανα την ντρίπλα και ένιωσα τον Πινέδα να με χτυπάει. Ο διαιτητής έπρεπε να το δει και να το δώσει. Δεν είμαι διαιτητής, πιστεύω έπρεπε να το δει για εμένα ήταν πέναλτι, όλες τις άλλες φάσεις τις είδε».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι φέρνει ο Τερίμ: «Είδατε σήμερα πως θέλαμε τη νίκη. Για 90′ είχαμε ένταση, ξέραμε πως η ΑΕΚ παίζει έτσι, όμως από το 20ο μέχρι το 80ο λεπτό παίξαμε και καλύτερα. Δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες. Μας δείχνει νέες ιδέες ο Τερίμ, προσπαθούμε να μάθουμε τι θέλει και να το δείξουμε στο γήπεδο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.